کلینیک زخم

لیزر کیست مویی (درمان مو برگشتی با لیزر)

لیزر کیست مویی در تهران (درمان کیست مویی با لیزر) سریع ترین و بهترین روش درمان سینوس پیلونیدال است. سرپایی و بدون جراحی و بدون درد تجربه درمان کیست مویی را با لیزر در کلینیک زخم و لیزر نور داشته باشید. لیزر کیست مویی یا مو برگشتی در تهران توسط آقای دکتر بابک ثابت در کلینیک زخم و لیزر نور در تهران انجام میشود. خدمات درمانی لیزر کیست مویی برای خانم ها و آقایان انجام می شود. برای عمل کیست مویی با لیزر در تهران با شماره های کلینیک تماس بگیرید و یا برای دریافت نوبت و ویزیت به کلینیک مراجعه کنید.
جراحی کیست مویی با لیزر در تهران
آنچه در این مقاله می خوانید:

بیماری کیست مویی با نام علمی سینوس پلونیدال، نوعی التهاب پوستی به حساب می‌آید که شبیه دمل، جوش یا زخم بوده که یک یا چند تار مو در آن ریشه زده است. در حال حاضر لیزر کیست مویی بهترین و سریع‌ترین روش‌ درمان این بیماری محسوب می‌شود. کیست مویی اغلب در شکاف بالای باسن یا هرجای دیگر از استخوان دنبالچه تا مقعد به وجود می‌آید. این کیست به دلیل سایش پوست و برگشت مو به داخل ایجاد شده که همراه با درد، عفونت و ترشحات بد بو خود را نشان می‌دهد. پزشکان توصیه دارند که درمان کیست مویی چه خفیف و چه حاد باشد باید هر چه زودتر انجام شود. زیرا به مرور زمان وسعت عفونت این بیماری بیشتر شده و فرد را بسیار اذیت خواهد کرد.

لیزر کیست مویی
کیست مویی چیست؟ کیست مویی یا سینوس پیلونیدال یک برآمدگی پوستی است که به‌خاطر تجمع مو زیر پوست ایجاد می‌شود.
روش‌های درمانی کیست مویی لیزر کیست مویی، جراحی سنتی، و استفاده از داروهای ضدعفونی کننده.
مزایای لیزر کیست مویی کم‌درد بودن، نیاز به بستری نداشتن، سرعت بهبودی بالا، و کاهش عوارض جراحی
نحوه انجام لیزر کیست مویی طی جلساتی، لیزر به ناحیه مورد نظر تابانده می‌شود تا بافت کیست تخریب و از بین برود.
تعداد جلسات لیزر بسته به اندازه کیست و میزان پیشرفت، معمولاً 1 تا 3 جلسه برای درمان کامل کافی است.
هزینه درمان کیست مویی با لیزر هزینه درمان با لیزر به عوامل مختلفی چون شدت بیماری و تعداد جلسات مورد نیاز بستگی دارد.

 

درمان کیست مویی با لیزر در تهران
درمان کیست مویی با لیزر در تهران بدون درد و خونریزی
کیست مویی یا سینوس پلونیدال
سینوس پلونیدال همان کیست مویی است.
کیست مویی و راه های درمانی آن
عکس کسیت مویی یا موبرگشتی
درمان کیست مویی چه موقعی است؟
هر چقدر زودتر کیست مویی را درمان کنید بهتر است.
مزایای لیزر کیست مویی
5 تا از مزایای لیزر کیست مویی

لیزر مو برگشتی | عمل جراحی لیزر کیست مویی یا سینوس پیلونیدال

لیزر مو برگشتی

عمل با لیزر در حقیقت به معنای استفاده از اشعه لیزر به جای تیغ جراحی برای برش و خارج کردن بافت عفونی از داخل پوست است. جراح طی درمان با لیزر فقط کیست موها را خارج می‌کند و بر خلاف جراحی سنتی قسمت بزرگی از پوست و گوشت فرد بریده نمی‌شود. اشعه لیزر تا عمق بافت عفونی نفوذ کرده و هرگونه عفونت را سوزانده و از بین می‌برد در نتیجه احتمال بازگشت بیماری کاملا نزدیک به صفر است. همچنین دقت این روش بسیار بالا است و آسیب بسیار کم‌تری را به پوست وارد می‌کند.

این روش درمانی نیازی به بیهوشی ندارد و فقط با بی‌حسی انجام می‌شود و نوعی عمل سرپایی تلقی می‌شود.

در این فرآیند از پرتو لیزر برای حذف زباله و چرک استفاده می شود. سینوس به راحتی برداشته می شود. برای التیام زخم نیازی به بخیه نیست. پس از تمیز کردن مجرای سینوسی، پرتو لیزر به سینوس فرستاده می شود. از فیبر لیزری شعاعی برای تخریب دستگاه بدون ترک زخم استفاده می شود. بیماری سینوس پیلونیدال نیاز به مشاوره فوری با پزشک دارد. درمان سینوس پیلونیدال بدون جراحی توسط بسیاری از بیماران در خانه انجام می شود. با کمک بسیاری از درمان‌های خانگی، افراد با کاهش درد، احساس آرامش می‌کنند. اما درمان های خانگی راه حل دائمی نیستند. پس از جراحی لیزر پیلونیدال باید لیزر درمانی انجام دهید که هیچ محدودیتی در رژیم غذایی نداشته باشد. ریکاوری جراحی سینوس پیلونیدال پس از لیزر درمانی با نرخ بسیار بالاتری است. بروز کیست پیلونیدال در زنان کمتر از مردان است. این بیماری را هرگز نباید نادیده گرفت و باید به موقع درمان شود. اگر بدیهی تلقی شود ممکن است منجر به وخیم شدن سینوس پیلونیدال شود.

نحوه لیزر کسیت مویی

می توان گفت درمان کیست مویی با لیزر بهترین روش برای از بین بردن این عارضه است که امروزه توسط متخصصان جراحی در کلینیک‌های پزشکی برای درمان قطعی بیماران استفاده می‌شود. از آن جایی که درمان‌های خانگی در درمان کیست مویی جایی ندارند، بیماران در آخر مجبور به انتخاب یکی از دو روش، جراحی یا لیزر هستند.

مزایای لیزر کیست مویی (بدون درد و خون ریزی)

درمان کیست مویی با لیزر نه تنها به لحاظ میزان برداشتن ضایعه ھیچ فرقی با جراحی ندارد، بلکه مزایای بسیاری هم به همراه دارد:

  1. عدم نیاز به بیھوشی عمومی یا نخاعی
  2. عدم وجود درد و خونریزی به دلیل سوزاندن رگ‌های خونی با لیزر
  3. عدم احتیاج به پانسمان داخل زخم و تراشیدن زخم
  4. عدم آسیب دیدگی عروق اطراف مقعد
  5. ترمیم سریع‌تر زخم
  6. نیاز نداشتن به بستری بعد از انجام عمل در بیمارستان یا کلینیک
  7. راحتی بیمار بعد از انجام عمل
  8. دوره نقاهت کوتاه‌تر (2 تا 3 روز)

مزیت لیزر کیست مویی را به صورت کامل از زبان آقای دکتر بابک ثابت بشنوید. کافی است با شماره های کلینیک تماس بگیرید.

قیمت عمل کیست مویی

هزینه لیزر کیست مویی

قیمت لیزر کیست مویی به عوامل مختلفی مانند خفیف یا حاد بودن آن وجود دارد. همچنین تخصص پزشک و بیمارستان یا کلینیکی (داشتن به روزترین تجهیزات درمانی) که به آن مراجعه می‌کنید در میزان هزینه تاثیرگذار هستند. در هر حال نمی‌توان هزینه قطعی درمان کیست مویی با لیزر را گفت. برای تعیین مبلغ درمان با لیزر باید به پزشک مراجعه کنید تا پس از معاینه، هزینه آن را دقیق به شما اعلام کند.

با وجود اینکه قیمت عمل جراحی سنتی کمی از لیزر پایین‌تر است؛ اما اگر هزینه‌های جانبی جراحی سنتی را در نظر بگیرید، متوجه خواهید شد که هزینه درمان کیست مویی با لیزر به مراتب از جراحی به روش سنتی کمتر خواهد بود. خوشبختانه در حال حاضر بیمارانی که بیمه تکمیلی هستند، پس از جراحی با لیزر می‌توانند با نامه‌ای از سمت پزشک خود، به اداره بیمه مراجعه کرده و هزینه عمل را از بیمه دریافت کنند.

تعریف بیماری کیست مویی

کیست مویی زیر پوستی

به طور طبیعی ریشه تارهای موی هر نقطه از بدن انسان به گونه‌ای در زیر پوست قرار گرفته که موهای بدن از منافذ پوست بیرون آمده و رشد می‌کند. ولی برخی مواقع در اثر علل و عوامل مختلفی، حرکت رشد یک یا چند تار مو در نقطه یا نقاط خاصی از بدن زیر پوست اتفاق می‌افتد. در واقع مو به زیر پوست برگشته (مو برگشتی) و در زیر پوست بدن به رشد خود ادامه می‌دهد؛ همین مسئله باعث التهاب، عفونت و در نتیجه بیماری کیست مویی می‌شود.

چگونگی درمان کیست مویی با لیزر | جراحی کیست مویی با لیزر

راهکارها و روش‌های مختلفی مانند درمان‌های خانگی و انواع روش جراحی برای درمان بیماری کیست مویی وجود دارد. اما لیزر کیست مویی جزو جدیدترین روش‌ها بوده که در مقایسه با سایر روش‌ها یکی از قطعی‌ترین و سریع‌ترین روش‌های درمانی شناخته می‌شود. پزشکان در عمل لیزر کیست مویی به جای استفاده از تیغ جراحی از اشعه لیزر برای برش و خارج کردن بافت عفونی از داخل پوست استفاده می‌کنند.

حتما بخوانید  بهترین داروها و پمادها برای درمان کیست مویی

جراح با استفاده از اشعه لیزر با نفوذ کردن به عمق بافت عفونی، هرگونه عفونت را سوزانده و از بین می‌برد. درمان با لیزر (درمان سینوس پیلونیدال با لیزر) با دقت بسیار بالایی انجام شده و آسیب کمتری هم به پوست وارد می‌شود. همچنین در لیزر برش‌های بسیار کوچکتری صورت می‌گیرد و اثری از اسکار و جای زخم در آینده باقی نمی‌ماند.

جراحی کیست مویی با لیزر به معنای عمل جراحی با تیغ نیست و منظور استفاده از تکنولوژی جدید برای درمان این بیماری است.

بهترین روش درمان کیست مویی کدام است؟

بهترین روش درمان کیست مویی

عمل کیست مویی با لیزر بهترین روش درمانی این بیماری است. درمان کیست مویی بدون جراحی، از عوارضی که جراحی با تیغ دارد جلوگیری می‌کند. زیرا لیزر سینوس مویی بدون درد و خونریزی انجام شده، دوره نقاهت کمی داشته و عفونت بعد از عمل ندارد. درمان کیست مویی بدون خونریزی و درمان سرپایی کیست مویی قطعا بهتر از عمل با تیغ جراحی و بستری شدن در بیمارستان است.

لیزر سینوس پیلونیدال علاوه بر بهترین روش درمانی، جزو جدیدترین روش‌ها برای درمان انواع بیماری‌های نشیمنگاهی مانند سینوس مویی است. عمل لیزر مو برگشتی به صورت سرپایی بوده و فرد بیمار در مدت زمان کوتاه به زندگی روز مره خود باز می‌گردد. از همین رو، به بیماران توصیه می‌شود جراحی مو برگشتی با لیزر را انتخاب کنند.

انواع درمان‌های کیست مویی چیست؟!

شاید با خودتان که فکر کردید، اولین گزینه‌ای که به ذهن‌تان رسید عمل جراحی بوده باشد! اما باید این نکته را بدانید که شما تنها زمانی می‌توانید عمل جراحی اصلی برای درمان کیست مویی را انجام دهید که عفونت و التهاب پوستی موجود در این ناحیه، به طور کامل تخلیه شده باشد. اگر شما در هنگام مراجعه پزشک و بیمارستان، ناحیه کیست مویی‌تان دچار آبسه شده باشد، فورا باید تحت عمل جراحی قرار بگیرید و آبسه کیست مویی شما توسط پزشک‌تان در ابتدا تخلیه شود.

اگر کیست مویی شما همراه با سلولیت و التهاب پوستی باشد، از داروهای آنتی بیوتیکی طیف وسیع برای کاهش این علائم استفاده می‌شود. پس از تخلیه آبسه، التهاب پوستی ناحیه عمل شده پس از گذشت مدت زمان کوتاهی رفع می‌شود.

وقتی کیست مویی به طور قطعی در بیمار تشخیص داده شد، روند اصلی درمان کیست مویی باید هرچه سریع‌تر و در کوتاه ترین زمان برای بیمار انجام شود. زیرا هرچه زمان بیش‌تری از دست بدهیم، امکان افزایش وسعت کیست وجود دارد و عوارض پوستی همراه این کیست مانند ایجاد فیستول به مرور زمان در بیمار افزایش می‌یابد. در این حالت تسکین درد کیست مویی برای فرد مشکل خواهد بود.

به صورت کلی برای درمان سینوس پیلونیدال، از دو روش جراحی و لیزر درمانی استفاده می‌شود.

استفاده از روش جراحی برای درمان کیست‌مویی

فیلم جراحی کیست مویی

یکی از روش‌های درمان کیست مویی، استفاده از جراحی می‌باشد. از روش جراحی برای برداشت کامل سینوس مویی استفاده می‌شود. این روش علی رغم عوارض جانبی بسیار زیادی که برای فرد دارد، دارای درصد موفقیت بسیار مناسبی نیز می‌باشد و در موارد حاد و شدید این بیماری، راه حل مناسبی برای درمان می‌باشد.

جراحی به دو روش صورت می‌گیرید:

۱. جراحی باز کیست‌مویی

عمل جراحی با روش باز تحت بیهوشی در اتاق عمل انجام می شود که جراح با استفاده از تیغ جراحی محل عفونت و کیست را به طور کامل تخلیه می کند. محل زخم تا زمان بهبودی کامل باز مانده و روی آن پانسمان می شود. فرد باید روزانه پانسمان خود را تعویض کند.

برخی از معایب این روش شامل مواردی نظیر:

  • دوره نقاهت طولانی چند ماهه
  • هزینه بالای تعویض پانسمآن‌های روزانه
  • به دلیل باز بودن زخم احتمال عفونت بالاست و عفونت منجر به عود می شود.

۲. جراحی کیست مویی پایین کمر به روش بسته

در این روش محل کیست به شکل بیضی برش خورده و نسبت به روش‌های دیگر کمی متفاوت می‌باشد. پس از تخلیه کامل عفونت محل زخم بخیه خورده تا بهبود پیدا کند. در این روش احتمال عود بیماری و عفونت نسب به جراحی به روش باز بالاتر است. در نتیجه ممکن است فرد به آنتی بیوتیک‌های قوی‌تری نیاز پیدا کند.

چسب فیبرین و عوارض طولانی مدت آن:

در همین دسته روش‌ عمل‌های بسته، روش دیگری نیز وجود دارد که در گذشته بخاطر عوارض محدود کوتاه مدتش بسیار متداول نیز بوده است. یک روش برای درمان کیست مویی تراشیدن کیست و پرکردن آن با چسب فیبرین است. به دلیل کم‌تر تهاجمی بودن این روش، عوارض جانبی محدودی برای بیمار ایجاد می‌شود و دارای مزایای مختلفی است که شامل درد کم تر و بهبودی سریع‌تر علائم و بازگشت به زندگی نرمال بعد از یک تا دو روز است. اما این روش معایبی نیز دارد که از مهم‌ترین آن‌ها امکان بازگشت کیست در طولانی مدت است و برای سینوس مویی حاد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

 

کیست مویی چه علائمی دارد؟

علائم کیست مویی

فردی که کیست مویی داشته باشد ابتدا در سطح پوست خود سوراخ یا فرورفتگی کوچکی را همراه با کمی قرمزی در پوست مشاهده می‌کند. این فرورفتگی به مرور زمان عفونی و چرکی شده و در داخل آن مو رشد می‌کند؛ در نهایت کیست پیلونیدال یا کیست مویی به وجود می‌آید. بیماری پیلونیدال علائم مختلفی دارد:

  1. ایجاد تورم در محل کیست
  2. به وجود آمدن یک یا چندین سوراخ یا حفره بر روی پوست
  3. احساس درد در ناحیه کمر به خصوص هنگام نشستن
  4. برآمدگی جوش مانند و قرمز رنگ در نزدیکی استخوان دنبالیچه و ناحیه مقعد
  5. ترشحات خونی یا چرک مانند همراه با بوی بسیار بد
  6. وجود تب در برخی از افراد
حتما بخوانید  درمان خانگی کیست مویی (درمان مو برگشتی در خانه)

کیست مویی یا کیست پیلونیدال به آسانی و با چشم غیر مسلح قابل تشخیص است. پزشک با انجام معاینات خارجی در صورت مشاهده کیست مویی، مراحل درمانی آن را آغاز خواهد کرد.

فیلم جراحی کیست مویی با لیزر

برای دیدن فیلم های جراحی کیست مویی با لیزر در تهران به پیج اینستاگرام کلینیک زخم مراجعه کنید و هم فیلم های مرتبط به اتاق عمل را ببینید و هم نظر بیماران و مراجعه کنندگان را در مورد کیفیت و نتیجه عمل با آقای دکتر بابک ثابت بدانید.

عوارض بیماری کیست مویی چیست؟

عوارض کیست مویی

افرادی که کیست مویی (خفیف یا حاد) دارند و درمان آن را به هر دلیلی به تاخیر می‌اندازند، باید بدانند که این بیماری عوارضی را به دنبال دارد. لیزر کیست مویی نه تنها بدون درد بوده، بلکه قطعی‌ترین روش درمانی به حساب می‌آید:

  • به وجود آمدن آبسه و حاد شدن تورم و التهابات
  • ترشحات عفونی بد بوی چرکین
  • عفونت سیستمیک (پخش شدن عفونت در بدن)
  • ایجاد نوعی سرطان پوست (کارسینوم سلول سنگفرشی)

معایب درمان کیست مویی با لیزر چیست؟ درمان کیست مویی با لیزر عوارض و نگرانی ندارد و عمل نکردن و رعایت نکردن نکاتی که آقای دکتر میفرماییند ممکن است عوارضی در پی داشته باشد. عوارض لیزر کیست مویی

ارسال عکس ها از طریق شماره واتساپ زیر امکان پذیر است.

دلایل ایجاد بیماری کیست مویی

علل و عوامل مشخصی برای به وجود آمدن بیماری کیست مویی یا سینوس پیلونیدال مشخص نشده است. اما پزشکان براساس تجربیات و مشاهداتی که داشته‌اند، دلیل ایجاد و علت کیست مویی را عوامل اکتسابی و تلفیقی از تغییرات هورمونی بعد از بلوغ می‌دانند:

  • عدم اصلاح موهای زائد بدن(موهای زائد نواحی نشیمنگاه)
  • فرو رفتن مو به زیر پوست به دلیل اصلاح نامناسب موهای بدن
  • اصطکاک ناشی از البسه در زمان طولانی
  • فشار بیش از حد روی پوست
  • سائیده شدن سطح پوست بدن
  • نداشتن شستشوی مناسب و عدم رعایت نظافت نواحی نشیمنگاه
  • پوشیدن لباس‌های تنگ
  • نشستن‌های طولانی مدت (موجب فشار آوردن مو و حرکت به زیر سطح پوست)
  • کم تحرکی و اضافه وزن
  • عوامل ژنتیکی
  • سابقه ضربه به نواحی پایین کمری
  • سن ( احتمال بروز این بیماری در هر سنی وجود دارد، اما از سن ۱۵ تا ۴۰ سال متداول‌تر است)

مراقبتهای قبل عمل کیست مویی

در صورتی که بیماری کیست مویی تشدید شود، با درد و فشار در ناحیه کیست مواجه است. به همین خاطر، برای جلوگیری از ناراحتی در ناحیه کیست مویی، بایستی برخی از مراقبت های قبل عمل کیست مویی را انجام دهید.

به عنوان مثال از نشستن برای روی صندلی های سفت، برای مدت طولانی پرهیز کرده و محل زخم را به صورت مرتب برای جلوگیری از گسترش عفونت، ضدعفونی و تمیز کنید. همچنین در صورت امکان، موهای زائد را لیزر کرده و در کمترین زمان به پزشک متخصص مراجعه کنید تا با مصرف دارو از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.

مراقبت های پس از لیزر کیست مویی

افرادی که به لیزر کیست مویی می‌پردازند، نباید نسبت به مراقبت‌های بعد از عمل کیست مویی بی‌تفاوت باشند. هرچند که این روش به نسبت جراحی به روش باز بسیار بهتر است، اما بیمارانی که پس از درمان به خوبی از زخم خود مراقبت کنند، بهبودی خود را سریع‌تر به دست می‌آورند:

  • استراحت و مراقبت (استفاده از بالشتک‌های گرد دوناتی هنگام نشستن)
  • تعویض به موقع پانسمان
  • مصرف به موقع داروهای تجویز شده
  • دقت در نحوه خوابیدن (خوابیدن به شکم یا پهلو برای فشار وارد نشدن به زخم)
  • مصرف میوه‌های حاوی ویتامین ث مانند پرتقال و کیوی
  • از بین بردن موهای زائد برای تحریک نشدن جای زخم
  • پوشیدن لباس‌های مناسب (استفاده از لباس‌های گشاد و نخی)

دوران نقاهت پس از عمل کیست مویی چگونه است؟

مراقبت بعد از عمل کیست مویی باید طبق دستور پزشک و بسته به نوع کیستی که مورد عمل قرار گرفته، انجام شود تا از عود مجدد بیماری و یا بروز عفونت جلوگیری شود. زخم باید کاملا تمیز و عاری از مو نگهداری شود. طبق توصیه‌ی جراحان معمولا باید زخم را حتی پس از التیام عاری از مو نگه داشت و هر چند هفته یک بار موها را به روش‌های مختلف از بین برد تا احتمال برگشت بیماری کاهش داد.

لیزر؛ روشی نوین در درمان کیست مویی

روش های درمان کیست مویی

کیست مویی یکی از انواع بیماری‌های مقعدی به شمار می‌آید که سبب بروز کیست حاوی مو و عفونت در قسمت پایین کمر و آخرین بخش ستون فقرات می‌‌شود. این کیست مویی به هر دلیلی که بوجود آمده باشد همراه با تورم، قرمزی، درد، عفونت و ترشحات بد بو ظهور می‌کند. روش‌های درمانی مختلفی برای درمان این بیماری وجود دارد که لیزر کیست مویی قطعی‌ترین و بهترین روش به شمار می‌رود و مزایای مختلفی در مقایسه با جراحی به روش سنتی دارد. پزشکان توصیه دارند درمان کیست مویی (عمل سینوس پیلونیدال با لیزر) هر چه زودتر انجام شود. چرا که با گذشت زمان وسعت عفونت این بیماری بیشتر خواهد شد.

لیزر کیست مویی در تهران انجام می شود؟

بله لیزر سینوس پلونیدال در تهران در منطقه شمال تهران (خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ملت) توسط بهترین کلینیک کیست مویی در تهران یعنی کلینک زخم به عنوان برترین مرکز لیزر کیست مویی کلینیک پایتخت، انجام می شود.

درمان کیست مویی با لیزر “سرپایی” بدون جراحی
📌مزایا  عدم نیاز به بیهوشی، ترمیم سریع زخم، دوره نقاهت کوتاه و ..
💎دلایل مو های زائد بلند، اصلاح نامناسب مو و ریش، کم تحرکی،عوامل ژنینکی و …
⭐علائم تورم، درد و سوزش، خارش
👤 بهترین پزشک دکتر ثابت
✔هزینه وابسته به عمق بیماری و بیمارستان مربوطه داردو
⭕مراقبت های بعد عمل ضد عفونی محل زخم، تغذیه مناسب، تراشیدن موهای اطراف باسن، کاهش وزن

عمل کیست مویی درد دارد؟

درمان کیست مویی بدون درد و خونریزی، با لیزر انجام می‌شود. بیماران با خیالی آسوده می‌توانند، به کلینیک مراجعه کرده و جراحی سینوس پیلونیدال با لیزر را بدون درد انجام دهند.

حتما بخوانید  علائم کیست مویی (سینوس پیلونیدال)

عمل کیست مویی با لیزر بهتر است یا عمل جراحی؟

عمل لیزری کیست مویی بهتر از عمل جراحی با تیغ است، چرا که به صورت سرپایی بدون درد و خونریزی انجام می‌شود و به نسبت جراحی دوره نقاهت کوتاهی دارد.

فیلم عمل کیست مویی

  1. فیلم عمل کیست مویی سنتی
  2. فیلم لیزر کیست مویی (فیلم لیزر کیست مویی زنان و مردان)
  3. فیلم تخلیه کیست مویی در خانه
  4. فیلم عمل کیست مویی با لیزر (فیلم کیست مویی با لیزر)
  5. فیلم عمل مو برگشتی
  6. فیلم شستشوی کیست مویی
  7. فیلم عمل مو برگشتی با لیزر
  8. فیلم عمل کیست مویی باز
  9. فیلم تعویض پانسمان کیست مویی
  10. فیلم تخلیه چرک کیست مویی

شما می توانید فیلم کامل درمورد جراحی کیست مویی در این صفحه https://cliniczakhm.com/video/ مشاهده کنید.

بهترین روش درمان کیست مویی

بهترین روش درمان کیست مویی (سینوس مو برگشتی)، لیزر co2 دکا است.

معایب لیزر کیست مویی

درمان کیست مویی با لیزر ممکن است مزایا و معایبی داشته باشد. این روش معمولا به عنوان یک روش غیر جراحی و غیرتهاجمی برای درمان کیست مویی است. اما باید به نکات زیر توجه کنید:

معایب لیزر کیست مویی

  1. نیاز به جلسات درمان تکراری
  2. خطر عود کیست
  3. التهاب و التیام طولانی
  4. خطر آسیب به بافت های اطراف

علائم کیست عفونی ناشی از موهای رشد کرده

کیست های مویی رشد کرده معمولا خود به خود از بین می روند. با این حال، در صورت مشاهده علائم عفونت، از جمله تورم، سرخی، خارش، درد، بو و  تب سریعا باید این موضوع را با یک پزشک و متخصص درمان کیست های مویی در میان بگذارید.

اگر کیست عفونی به نظر می رسد یا بعد از درمان خانگی از بین نرفته است، به یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مراجعه کنید. آنها می توانند به شما آنتی بیوتیک بدهند یا سایر روش های درمانی برای جلوگیری از گسترش عفونت و جلوگیری از ایجاد را در نظر بگیرند.

چگونه از بازگشت کیست مویی روییده جلوگیری کنیم؟

اگر تعداد زیادی کیست مویی رشد کرده دارید، این اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از بازگشت کیست مویی را رعایت کنید:

 

  • قبل از اصلاح پوست خود را با آب گرم و یک پاک کننده ملایم بشویید.
  • قبل از اصلاح از یک لایه بردار ملایم برای از بین بردن سلول های مرده پوست استفاده کنید.
  • از یک تیغه یا تیغ برقی استفاده کنید و سعی کنید در قسمت کیست حرکت نکنید.
  • ابزار اصلاح را تمیز نگه دارید.
  • از نزدیک اصلاح نکنید.
  • همیشه در جهتی که مو رشد می کند اصلاح کنید و پوست را نکشید.
  • در صورت امکان، کمتر اصلاح کنید.
  • بعد از اصلاح پوست خود را مرطوب کنید.

 

اگر مشکلات مزمن موهای زیر روییده دارید، بهتر است به طور کلی از اصلاح خودداری کنید. در عوض، روش‌های دیگری را برای از بین بردن موهای زائد در نظر بگیرید که احتمال کمتری ایجاد موهای زیر روییده دارند و راه‌حل‌های طولانی‌مدت بیشتری برای رفع موهای زائد از جمله لیزر درمانی یا الکترولیز وجود دارد که میتوانید استفاده کنید.

نحوه درمان انواع کیست مویی رشد کرده با لیزر

درمان کیست های مویی رشد کرده بسته به نوع کیست درگیر متفاوت است. برخی از کیست ها ممکن است نیاز به درمان با پماد آنتی بیوتیک، جراحی یا لیزر داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است اصلاً نیازی به درمان نداشته باشند.

فولیکولیت: کرم ها و لوسیون های آنتی بیوتیک موضعی و همچنین آنتی بیوتیک های خوراکی را می توان برای درمان کیست های مویی رشد کرده ناشی از فولیکولیت استفاده کرد. فولیکولیت مزمن یا عود کننده ناشی از تراشیدن، اپیلاسیون، کندن مو یا اصطکاک را می توان با اجازه دادن به رشد مو در طی یک دوره حداقل سه ماهه درمان کرد. اگر به نظر می رسد هیچ چیز کار نمی کند، لیزر موهای زائد ممکن است مفید باشد.

کیست تری کیلمال: این نوع کیست نیازی به درمان ندارد مگر اینکه علائمی ایجاد کند. جراحی ممکن است شامل برش و تخلیه کیست یا برداشتن کیست بدون برش در آن باشد.

کیست اپیدرموئید: برای کیست اپیدرموئید نیازی به درمان نیست مگر اینکه کیست علائم ایجاد کند یا علائم التهاب مانند قرمزی یا حساسیت نشان دهد. اگر این اتفاق افتاد، کمپرس گرم را در خانه امتحان کنید. ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی ممکن است درمان استروئیدی، آنتی بیوتیک یا جراحی لیزر را توصیه کنند اگر کیست به درمان بیشتری نیاز دارد.

کیست پیلونیدال: اگر کیست پیلونیدال عفونی شود، آبسه پیلونیدال نامیده می شود. آنتی بیوتیک ها به تنهایی عفونت را درمان نمی کنند. می توان از جراحی یا لیزر برای تخلیه یا برداشتن کیست استفاده کرد.

استاتوس استوما: کیست ها را می توان با جراحی، لیزر، الکتروسرجری یا کرایوتراپی از بین برد. آنتی بیوتیک های خوراکی به کاهش التهاب کمک می کنند.

سعی نکنید کیست مویی رشد کرده را بیرون بیاورید. احتمال عفونت را بیشتر می کند و می تواند منجر به زخم شود.

درمان سینوس پیلونیدال بدون جراحی

درمان سینوس پیلونیدال (کیست مویی) با لیزر جزوی از درمان ها بدون عمل جراحی است که افراد می توانند به کمک لیزر بدون عمل جراحی کیست مویی خود را درمان کنند.

سوالات متداول

۱. چگونه از شر جای زخم موهای زیر پوستی خلاص شویم؟

لیزر درمانی گزینه ای برای خلاص شدن از شر جای زخم مو است. اگرچه لیزر درمانی نمی تواند جای زخم را به طور کامل از بین ببرد، اما می تواند جای زخم را کمتر به چشم بیاورد. همچنین می تواند درد اسکار و خارش را کاهش دهد.

۲. آیا کیست های مویی رشد کرده می توانند باعث عفونت شوند؟

اگر باکتری در داخل یا اطراف موهای روییده شده به داخل رشد کند، ممکن است عفونی شوند.

۳. موهای رشد کرده را با چه چیزی می توان اشتباه گرفت؟

کیست های مویی رشد کرده می توانند شبیه آکنه کیستیک یا سایر جوش ها باشند. اگر آنها در ناحیه شرمگاهی باشند، برجستگی ها را می توان با زخم های تبخال تناسلی اشتباه گرفت.

Picture of دکتر بابک ثابت (متخصص جراحی عمومی)

دکتر بابک ثابت (متخصص جراحی عمومی)

دکتر بابک ثابت متخصص جراحی عمومی - نظرات و اینستاگرام دکتر بابک ثابت - آدرس مطب و شماره تماس دکتر ثابت برای نوبت دهی - وبسایت تخصصی دکتر بابک ثابت

ارسال دیدگاه

3 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر من کیس مویی داشتم همراه باعفونت وارد.به پزشک مراجعه کردم جراحی کرد فقد عفونت روخالی کردخیلی دردناک بود حالا میتونم لیزر انجام بدم ممنونم رهنمایی کنید

    1. دکتر بابک ثابت گفت:

      سلام
      بله لیزر گزینه خوبی است

      تماس و مشاوره با 09027009876

  2. من کیست مویی داشتم و سه بار حراجی سنتی انجام دادم، هربار چندین ماه عذاب کشیدم و نتیجه هم نداشت تا با پیج دکتر ثابت آشنا شدم و به ایشون مراجعه کردم. و با لیزری که آقای کلینیک برام انجام دادن در مدت کوتاهی خوب شدم و بعد از چند سال تونستم به زندگی برگردم. ممنون از آقای دکتر ثابت و تیمشون🌹🌹🌹🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از هزینه عمل ها و مشاوره با پزشک در مورد:

1- درمان کیست مویی

2- درمان فیستول

3- درمان بواسیر

4- درمان زگیل

5- درمان میخچه

👇با شماره دکتر ثابت تماس بگیرید.👇